Παρασκευή, 11 Οκτ.
25oC Αθήνα

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Σαντιάγκο Έσε

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Σαντιάγκο Έσε
Intime.gr

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η μετεγγραφή του Σαντιάγκο Έσε στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό μέσο να “πατάει” επί ελληνικού εδάφους το μεσημέρι της Πέμπτης (17.08)

Ο Σαντιάγκο Έσε έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης (λίγο μετά τις 15:00) για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Μετά τη συμφωνία με την Ουρακάν, ο 21χρονος Αργεντινός παίκτης ταξίδεψε από την Μαδρίτη για την Αθήνα προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μετεγγραφής του στους ερυθρόλευκους.

Πλέον, ο νεαρός αμυντικός μέσος θα πρέπει περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Έσε εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ έστειλε… μήνυμα και στους οπαδούς των “ερυθρολεύκων”.

«Χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω να πω στους οπαδούς ότι θα δουν έναν επαγγελματία που θα τα δώσει όλα» τόνισε.

Θυμίζουμε ότι στις 17:00 αναμένεται στο αεροδρόμιο και ο Σκάρπα για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις