Δευτέρα, 8 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Τιν Γεντβάι

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Τιν Γεντβάι

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7) ο Τιμ Γεντβάι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς τη μεταγραφή του Τιν Γεντβάι, με τον διεθνή Κροάτη στόπερ να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Ο 27χρονος αμυντικός προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:00 με πτήση από το Μόναχο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πράσινους.

Ο Γεβντάι έρχεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ωστόσο στο deal μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για τους «πράσινους», η οποία φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

«Βλέπω με χαρά το καινούργιο μέλλον που έρχεται. Ο Παναθηναϊκος ειναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με καλά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Γνωρίζω μερικούς παίκτες. Έτυχε να παίξω αντίπαλος με αυτούς γνωρίζω παίκτες από την Κροατία, έχω προσωπικές σχέσεις με μερικούς εξ αυτών. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή. Ξέρω τι περιμένει από εμάς και στόχος μου είναι να κάνω τον Παναθηναϊκό ακόμη καλύτερο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γεβντάι, ο οποίος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις