Site icon NewsIT

Στην ΕΡΤ τα κορυφαία παιχνίδια της Handball Premier και της Α1 χάντμπολ γυναικών μέχρι το 2026

18.10.2024 | 13:51
Στην ΕΡΤ τα κορυφαία παιχνίδια της Handball Premier και της Α1 χάντμπολ γυναικών μέχρι το 2026

HANDBALL PREMIER 2024-2025 / ΑΕΚ - ΧΑΝΘ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το χάντμπολ βρήκε τηλεοπτική στέγη για τα επόμενα χρόνια. Η ΟΧΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την ΕΡΤ για τη μετάδοση των κορυφαίων αγώνων της Handball Premier, της Α1 γυναικών και των Εθνικών μέχρι το 2026.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ομοσπονδία χάντμπολ, η συμφωνία με την ΕΡΤ περιλαμβάνει τη μετάδοση ενός αγώνα της Handball Premier κάθε εβδομάδα, όπως επίσης και των κορυφαίων αγώνων της Α1 γυναικών.

Η ΕΡΤ θα καλύψει LIVE τους αγώνες των Final Four των Κυπέλλων σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και όλα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

“Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) ανακοινώνει με χαρά τη συμφωνία με την ΕΡΤ ΑΕ για τη τηλεοπτική μετάδοση των σημαντικότερων διοργανώσεων του ελληνικού χάντμπολ τη διετία 2024-2026.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μετάδοση ενός αγώνα της Handball Premier κάθε εβδομάδα, όπως επίσης και τους κορυφαίους αγώνες της Α1 Γυναικών.

Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί είναι το Ιωνικός Bfon- ΓΑΣ Κιλκίς, αύριο 19/10 στις 18:00 (ΕΡΤ Sports 2), ενώ από την επόμενη εβδομάδα οι αγώνες του πρωταθλήματος θα μεταδίδονται κάθε Σάββατο στις 17:00 από την ΕΡΤ2.

Επίσης η ΕΡΤ θα συνεχίσει να μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες των Εθνικών ομάδων, αρχής γενομένης από τις προσπάθειες της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του ΕURO 2026 με πρώτο αγώνα την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 (ΕΡΤ3) στη Χαλκίδα με αντίπαλο τη Γεωργία.

Η ΕΡΤ θα καλύψει επίσης ζωντανά τα Final Four των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών, επιλεγμένους αγώνες της φάσης των “16” και της προημιτελικής φάσης, καθώς και τα Σούπερ Καπ Ανδρών και Γυναικών στην αρχή κάθε σεζόν.

Τέλος η συμφωνία περιλαμβάνει και τη ζωντανή μετάδοση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος Beach Handball Ανδρών- Γυναικών.

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής δήλωσε: “Πρόκειται για μια σπουδαία συμφωνία, στρατηγικής σημασίας για την προβολή και την εξέλιξη του ελληνικού χάντμπολ. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. για την απόφαση της να στηρίξει εμπράκτως το άθλημα μας.

Η νέα αυτή συμφωνία είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους παράγοντες, στα στελέχη των αγώνων και γενικά σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος μας. Το άθλημα μας έχει μεγαλώσει και χρόνο με το χρόνο πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας τη θέση που του αξίζει”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΧΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version