Αθλητικά

Στην Τσέλσι με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Κόντε!

Κάτοικος Λονδίνου θα είναι από τη νέα σεζόν ο Αντόνιο Κόντε, καθώς ο Ιταλός τεχνικός είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Τσέλσι.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Κόντε θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και να υπογράψει συμβόλαιο με την Τσέλσι για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές 6 εκατομμύρια ευρώ.

Η Daily Mail προχωράει, μάλιστα, την υπόθεση, τονίζοντας πως ο Κόντε έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση τριών παικτών το καλοκαίρι. Και οι τρεις προέρχονται από το γνώριμο σ’ αυτόν ιταλικό πρωτάθλημα και είναι οι Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Μάουρο Ικάρντι (Ίντερ) και Ρατζά Ναϊνγκολάν (Ρόμα).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη
Ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε πως από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα φαίνεται και η Ακρόπολη
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη