Αθλητικά

Στις πίστες ξανά ο Μάσα;

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του θέλει να προλάβει τους αγώνες στο Αμπου Νταμπι.

Σήμερα ο Βραζιλιάνος της Φεράρι υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο Παρίσι για να δει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Άμπου Ντάμπι στις αρχές του επόμενου μήνα. 
Όπως γράφει ο ίδιος στην ιστοσελίδα της Φεράρι αυτό θεωρείται απίθανο. 
Δύσκολες ήταν ακόμα και οι δοκιμές που έκανε στον εξομοιωτή ενός μονοθέσιου F1, γιατί χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Ο Μάσα θα είναι παρών στο Γκραν πρι της χώρας του ως επίσημος και στον τερματισμό του αγώνα θα ανεμίσει την καρό σημαία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πιλότος της φόρμουλα 1 είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα που θα διεξαγόταν to Grand Prix της Ουγγαρίας.

Δείτε το βίντεο του ατυχήματος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα