Σάββατο, 28 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Στο… μηδέν Σίτι – Ρεάλ! Ολα για όλα στο “Μπερναμπέου” (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Λευκή ισοπαλία για τη Σίτι και τη Ρεάλ στο Μάντσετερ, γεγονός που δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League στη “βασίλισσα”, καθώς η ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη.

Δείτε το live

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά “φτωχό” και στην αρχή έδινε την εντύπωση ότι είναι αναγνωριστικό… Ωστόσο, το ματς και η… Σίτι επηρεάστηκε από την τακτική της Ρεάλ, η οποία ήταν υποδειγματικά στημένη αμυντικά με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει στην αντίπαλό της να αναπτυχθεί επιθετικά. Κάτι για το οποίο καιγόταν περισσότερο η γηπεδούχος…

Το ματς δεν είχε φάση ως το 34′ όταν ο Μπέιλ επιχείρησε το σουτ, η μπάλα πήρε ύψος και δεν δυσκολεύτηκε να την πιάσει το Χαρτ που είχε σαφώς περισσότερη δουλειά στο ματς απ’ ότι ο Κέιλορ Νάβας.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερα να δείξει και η “βασίλισσα” είχε τις ουσιαστικές ευκαιρίες. Στο 54′ εκτέλεσε φάουλ ο Κρος, έπιασε την κεφαλιά ο Ράμος, ο οποίος σηκώθηκε πολύ ψηλά και μπλόκαρε ο Χαρτ.
Η Ρεάλ είχε και δοκάρι. Στο 71′ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά του Χεσέ, ενώ ούτε στο 82′ είχαμε γκολ όταν ο Πέπε βγήκε τετ α τετ του με τον Αγγλο γκολκίπερ της Σίτι, ο οποίος ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της Ρεάλ στο ματς, ενώ της Σίτι σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν για τους “πολίτες” εκτέλεσε φάουλ ο Ντε Μπρόινε στο 93′ και έδιωξε ο Κέιλορ Νάβας.

Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Νάβας (77’ Στέρλινγκ), Σίλβα (40’ Ιεανάτσο), Ντε Μπρόινε, Αγκουέρο

Ρεάλ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος (90′ Ίσκο), Κασεμίρο, Λούσκας Βάσκεθ, Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά (46’ Χεσέ)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε