Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Στο Μπριζ-Λέστερ ο Σιδηρόπουλος

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Σέντρα αύριο στους ομίλους του champions league με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των ομίλων, στα οποία θα υπάρξει και ελληνική παρουσία, καθώς η UEFA όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να διευθύνει το παιχνίδι στο Βέλγιο μεταξύ της Μπριζ και της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ. Ο Ελληνας διεθνής διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Πολυχρόνη Κωσταρλα.

Eπίσης η UEFA όρισε σήμερα τους διαιτητές των παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Συγκεκριμένα ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς, που διηύθυνε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρούκα στην Πορτογαλία, ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο ματς της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπόγιαν Ουλ και Τόμαζ Κλάντσικ.

Ο Αγγλος, Αντρέ Μάρινερ, ορίστηκε από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ στη Λεωφόρο. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Τζέικ Κόλιν και Ανταμ Ναν. Τέλος ο Ουκρανός, Σέρχι Μπόικο, θα διευθύνει τον αγώνα στο «Καραϊκάκη», μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γιουνγκ Μπόις. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ολεξάντερ Κορνίκο και Ιγκόρ Αλόχιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε