Site icon NewsIT

Στο νοσοκομείο ο Τότο Σκιλάτσι, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση λέει η οικογένειά του

08.09.2024 | 20:11
Στο νοσοκομείο ο Τότο Σκιλάτσι, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση λέει η οικογένειά του

Italy's Salvatore Schillaci, left, and Argentina's Juan Simon chase the ball during the Soccer World Cup semi-final, in Naples, Italy, July 3, 1990. Argentina and Italy drew one all after extra and Argentina won the match in a penalty shoot-out. (AP Photo)

Ώρες αγωνίες για τον Τότο Σκιλάτσι στην Ιταλία, καθώς ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου φαίνεται ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, όντας σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, σύμφωνα και με την οικογένειά του.

Ο Τότο Σκιλάτσι δίνει “μάχη” με τον καρκίνο και η νοσηλεία του στο νοσοκομείο δημιούργησε ανησυχία στην Ιταλία, με αποτέλεσμα να υπάρξει σχετική ενημέρωση από την οικογένειά του στα social media.

«Δεδομένων των αμέτρητων κλήσεων από πολλές εφημερίδες και δεδομένων των κακών ειδήσεων που κυκλοφορούν, σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Τότο είναι σε σταθερή κατάσταση και παρακολουθείται από μια ομάδα γιατρών συνεχώς νύχτα και μέρα. Πάμε Τότο», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Ο Τότο Σκιλάτσι είχε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Μεσίνα, Γιουβέντους και Ίντερ, αλλά έγραψε ιστορία και με την εθνική Ιταλίας, ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version