Site icon NewsIT

Στο πλευρό της Κεφαλονιάς και η Εθνική ομάδα

07.02.2014 | 12:52
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Καραγκούνης και η Εθνική ομάδα θα βρεθούν δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλονιάς οι οποίοι βιώνουν δύσκολες στιγμές λόγω του σεισμού.

Οι άνθρωποι του αθλητισμού δείχνουν σε κάθε ευκαιρία το κοινωνικό τους πρόσωπο και το ίδιο κάνουν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην περίπτωση της Κεφαλονιάς.

Ο Γιώργος Καραγκούνης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε  με τονπρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Βαγγέλη Μαζαράκη, του ζήτησε να μεταφέρει τη συμπαράσταση όλων των παικτών στους κατοίκους του νησιού.

“Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους της Κεφαλονιάς εκ μέρους της Εθνικής ομάδας ότι όλοι είμαστε στο πλευρό τους. Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες αυτή την ώρα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου στην Εθνική στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους. Σε ό,τι αφορά το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό θα γίνουμε οι πρεσβευτές του, προκειμένου να πείσουμε τους ξένους να το επισκεφτούν το καλοκαίρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε εκεί ως Εθνική ομάδα για να απαλύνουμε όσο μπορούμε τον πόνο των κατοίκων”, τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής.

“Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους Κεφαλλονίτες”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version