Αθλητικά

Στο ρελαντί η Ξάνθη! Νίκησε εύκολα τον Ηρακλή

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Ξάνθη μετά τις 22 Νοεμβρίου. Ηταν καλύτερη του Ηρακλή, τον οποίο νίκησε 2-0 στην 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

To live του αγώνα

Η Ξάνθη είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ ο άφαντος στο πρώτο ημίχρονο Ηρακλής προσπάθησε να… εμφανιστεί στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με το… καλημέρα! Στο 3′ η Ξάνθη άνοιξει το σκορ στην πρώτη της επίθεση. Ο Λουσέρο βρήκε τον Νιέτο κι εκείνος με διαγώνιο σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Περνίς για το 1-0.

Μετά το γκολ, οι Ακρίτες έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την επίθεσή τους και ο Γηραιός κατάφερε να έχει την πρώτη του τελική στο 41′ όταν ο Μπαρτολίνι πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως ο Τσέναμο μπλόκαρε.

Καλύτερη ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη και πέτυχε και δεύτερο γκολ! Στο 63′ πάλι ο Νιέτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Τον είχε… τροφοδοτήσει με ωραία μπαλιά ο Ορφανίδης.

Επειτα, η Ξάνθη δεν δυσκολεύτηκε να παίξει συντηρητικά και να κρατήσει το 2-0 ως το τέλος.

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης (81′ Ζαμπάζης), Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (55′ Κυριακίδης), Μπαρτολίνι, Βέλλιος, Μπουλούτ
Ξάνθη: Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο (76′ Ντιμιτρόφ), Ορφανίδης (85′ Παπαστεριανός), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ