Site icon NewsIT

Στον “αέρα” η συνάντηση των μεγάλων με Κοντονή!

24.03.2016 | 12:42
Στον “αέρα” η συνάντηση των μεγάλων με Κοντονή!

Ο Γιάννης Βρέντζος και ο Θοδωρής Γιαννίκος θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στο ραντεβού που έχει προγραμματίσει ο Σταύρος Κοντονής με τα αφεντικά των μεγάλων ομάδων, αν και εφόσον αυτό γίνει, καθώς ο κ. Μαρινάκης δεν θα παραστεί σε αυτή. 

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ -σύμφωνα με τη ΓΓΑ- συμφωνούν στην πραγματοποίηση της συνάντησης με τον όρο να συζητηθούν σε αυτή τα θέματα της ατζέντας και να γίνει μια επί της ουσίας κουβέντα.

Θυμίζουμε ότι και ο Γιάννης Αλαφούζος θα απουσιάζει καθώς πρώτος είχε εκδηλώσει άρνηση στην πρόσκληση. Στην άτυπη συνάντηση της Σούπερ Λιγκας ο Ιβαν Σαββίδης είχε πει στον Γιάννη Βρέντζο, ότι δεν συνομιλεί με υπαλλήλους και αναμένεται με ενδιαφέρον η σημερινή του αντίδραση.

Πάντως η ΑΕΚ αναμένεται να παραστεί κανονικά στην προγραμματισμένη συνάντηση για το μεσημέρι της Πέμπτης (14:00) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ενωση τονίσει ότι από τη στιγμή που το κώλυμα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι νομικό δενυπονομεύεται από τους “ερυθρόλευκους” το ραντεβού. Οι “κιτρινόμαυροι” θα δώσουν το “παρών” με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Αλέξη Δέδε.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version