Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Στον… αέρα ο τελικός του UEFA Super Cup! Η Ουγγαρία και τα κλειστά σύνορα λόγω κορονοϊού

Στον… αέρα ο τελικός του UEFA Super Cup! Η Ουγγαρία και τα κλειστά σύνορα λόγω κορονοϊού

Ο κορονοϊός συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον αθλητισμό. Στην UEFA φαίνεται πως ήδη εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για την «μετακόμιση» του UEFA Super Cup μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Σεβίλλης.

Σημαντικό πρόβλημα φαίνεται πως προκαλεί ο κορονοϊός στον τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup μεταξύ Σεβίλλης και Μπάγερν Μονάχου, που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου στη«Puskas Arena» της Βουδαπέστης.

Η ουγγρική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι την 1η Σεπτεμβρίου και για τουλάχιστον ένα μήνα, θα κλείσει τα σύνορα με ξένους, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του κορονοϊού και σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα AS, η εξέλιξη αυτή “χτυπά” και τον συγκεκριμένο αγώνα.

Πάντως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, άφησε την πόρτα ανοιχτή σε ορισμένες εξαιρέσεις όπως στρατιωτικές αποστολές, ανθρωπιστικές αιτίες, επαγγελματικά ή διπλωματικά ταξίδια. Οι Ούγγροι πολίτες που επιστρέφουν από το εξωτερικό θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες ή να παρουσιάσουν δύο τεστ αρνητικά στον κορονοϊό.

Πλέον, αναμένεται συνάντηση μεταξύ της UEFA και της ουγγρικής κυβέρνησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ο αγώνας του UEFA Super Cup, βρίσκεται μεταξύ των εξαιρέσεων.

Να αναφέρουμε ότι η UEFΑ σχεδίαζε να… βάλει οπαδούς στις εξέδρες του γηπέδου (στο 30% της χωρητικότητας του «Puskas Arena»). Η συγκεκριμένη εξέλιξη όμως της βάζει σημαντικά εμπόδια.

Στην UEFA φαίνεται πως ήδη εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για την «μετακόμιση» του μεγάλου αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις