Site icon NewsIT

Στον δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού: Η MORE στο πλευρό της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου

23.08.2024 | 12:47
Στον δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού: Η MORE στο πλευρό της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου

Η MORE στηρίζει με περηφάνια την Ελληνίδα Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, αποτελώντας έναν αφοσιωμένο σύμμαχο στην πορεία της προς τους επερχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η εταιρεία, θυγατρική του Ομίλου Motor Oil, όντας ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στην Ελλάδα, προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια στην σπουδαία αθλήτρια, για να επιτύχει τους στόχους της στους Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε το 1986 και σε ηλικία 14 ετών διαγνώστηκε με το σύνδρομο stiff person που είναι μια αυτοάνοση μορφή μυασθένειας.  Από το 2013 είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας και της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.Με.Α. με συμμετοχές και διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες. Πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη για τις επιδόσεις της αθλήτρια, η οποία έχει κερδίσει πληθώρα μεταλλίων και διακρίσεων στην καριέρα της, με το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σταθμούς της. 

Η υποστήριξη της MORE, που ξεκίνησε το 2023, εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης δέσμευσης του Ομίλου Motor Oil να προωθεί τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας εκείνους και εκείνες που αποτελούν πρότυπα ήθους και αριστείας. 

Αναλυτικότερα, ο Όμιλος Motor Oil, μέσω του προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης «Φροντίζω για τον Αθλητισμό», στηρίζει ενεργά συνολικά 11 αθλητές που εκπροσώπησαν και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, ο Όμιλος πιστοποιεί την αφοσίωσή του στη δημιουργία ενός μέλλοντος, όπου οι ίσες ευκαιρίες και η κοινωνική δικαιοσύνη θα αποτελούν κεντρικές αξίες. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, η χορηγική υποστήριξη της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου δεν αποτελεί απλώς μια κίνηση καλής θέλησης, αλλά αποδεικνύει την ακλόνητη προσήλωση του Ομίλου στις αρχές της ισότητας, του σεβασμού και της ενσωμάτωσης. 

Παράλληλα, ο Όμιλος Motor Oil προχώρησε στη δημιουργία μιας σειράς 8 επεισοδίων podcast με τον τίτλο «Στην ψυχή των πρωταθλητών», όπου η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και άλλοι διακεκριμένοι αθλητές μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες, τις δυσκολίες που συνάντησαν στην πορεία τους, καθώς και την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης που τους οδήγησε σε σπουδαίες αθλητικές επιτυχίες. Αυτά τα επεισόδια αναδεικνύουν τον μεγάλο αγώνα, την επιμονή και το πάθος που απαιτούνται για να φτάσει κανείς στην κορυφή, ενσαρκώνοντας αξίες που είναι ταυτόχρονα προσδιοριστικές και για την δράση του Ομίλου Motor Oil.

Άλλωστε, οι αρχές αυτές, όπως είναι η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία, η ακεραιότητα και η επιμονή στην επίτευξη του στόχου είναι θεμελιώδεις, όχι μόνο για τους επαγγελματίες αθλητές που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και για την ευρύτερη οικοδόμηση μιας κοινωνίας, που θα εδράζεται σε στέρεους και ανθεκτικούς πυλώνες. 

Η υποστήριξη του Ομίλου Motor Oil προς την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και τους υπόλοιπους αθλητές, λοιπόν, δεν περιορίζεται μόνο στον οικονομικό τομέα. Μέσω των ενεργειών του, ο Όμιλος επιδιώκει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον, όπου η ανθρώπινη προσπάθεια και η αθλητική αριστεία θα βρίσκουν την απαιτούμενη ενίσχυση και αναγνώριση. Η συνέπεια και η σταθερότητα στη στήριξη των αθλητών, αποδεικνύουν την ειλικρινή πρόθεσή του να συνεισφέρει ενεργά στη διαμόρφωση ενός καλύτερου και πιο φωτεινού αύριο. 

Με την υποστήριξη της MORE, οι αθλητές μας προχωρούν με αυξημένη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για τους επερχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η εταιρεία εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για επιτυχία στην Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, καθώς και σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Αγώνες. Ταυτόχρονα, δηλώνει την πρόθεσή της να παραμείνει αταλάντευτα στο πλευρό τους, στηρίζοντας με πράξεις την τιτάνια προσπάθεια και τον καθημερινό κόπο και μόχθο που καταβάλλουν, κάνοντάς μας όλες και όλους περήφανους

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version