Site icon NewsIT

Στον Κριστιάνο Ρονάλντο το βραβείο “Ντι Στέφανο”

08.11.2016 | 13:10
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ακόμη μία διάκριση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που παρέλαβε το βραβείο “Αλφρέδο Ντι Στέφανο”, το οποίο έχει καθιερώσει η ισπανική εφημερίδα “Marca” για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το βράδυ της Δευτέρας το βραβείο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» από την ισπανική εφημερίδα «Marca» για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς 2015/16 στην Primera Division.

Η σχετική εκδήλωση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μαδρίτης και το βραβείο παρέδωσε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ο διευθυντής της εφημερίδας, Χουάν Ινάσιο Γκαγιάρδο.

Ο Ρονάλντο σημείωσε συνολικά 35 τέρματα, ενώ μοίρασε 11 ασίστ στους συμπαίκτες του και δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει περισσότερα τρόπαια: «Η περσινή σεζόν ήταν γεμάτη συναισθήματα. Κατακτήσαμε το Champions League και το Super Cup. Τώρα ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ και η Marca μου έδωσε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή. Τι άλλο να ζητήσω; Είμαι πολύ χαρούμενος. Το βραβείο με παρακινεί να συνεχίσω την προσπάθεια και να γίνω καλύτερος τα επόμενα χρόνια.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version