Site icon NewsIT

Superleague: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ! Ελίτ “σφυρίχτρα” στην Τούμπα

12.03.2020 | 11:42
Superleague: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ! Ελίτ “σφυρίχτρα” στην Τούμπα

Ορίστηκαν οι ρέφερι που θα διευθύνουν τα ματς της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον Σλοβάκο, Ιβάν Κρούζλιακ, να είναι αυτός που που θα “σφυρίξει” το ντέρμπι του ΠΑΟκ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Κρούζλιακ, κατηγορίας Ελίτ της UEFA, ορίστηκε από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ, να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο  Σλοβάκος διαιτητής στο παρελθόν έχει διευθύνει ματς ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και συγκεκριμένα τα Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (21/2/19), Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 (27/8/15), Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (23/10/14) όλα για το Europa League και το Ελλάδα U17 –Λετονία U17 2-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι, Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος ο Τάσσης και στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό διαιτητής θα είναι ο 42χρονος Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα. Βοηθοί του θα είναι οι Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκας, 4ος ο Τζήλος και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον Μπίκα.

Τέλος το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ. Βοηθοί του οι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Μαλούτας και VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version