Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Superleague: Ποινές και αδειοδοτήσεις έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον ενόψει πλέι οφ

Superleague: Ποινές και αδειοδοτήσεις έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον ενόψει πλέι οφ

Προτελευταία “στροφή” της κανονικής διάρκειας της Superleague και η “μάχη” για την είσοδο των ομάδων στα πλέι οφ -παρά το διαφαινόμενο ποδοσφαιρικό Grexit- συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων.

Η μη αδειοδότηση του Πανιωνίου -που ελπίζει να δικαιωθεί στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ- “ανακουφίζει” τον ΠΑΟΚ και φυσικά βάζει στο… κόλπο αρκετές ομάδες, που πλέον έχουν στόχους εισόδου στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται 5ος αλλά… ουσιαστικά 4ος και περιμένει να βγει η απόφαση της έφεσης που έκανε για το -5 που του έχει επιβληθεί, για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Την τελευταία θέση των πλέι οφ διεκδικούν Πλατανιάς, ο Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα ενώ μαθηματικά ελπίδες έχουν ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός αλλά και ο Ατρόμητος από τον οποίο έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί. Μάλιστα, σε αυτή την αγωνιστική οι Κρητικοί θα δώσουν αγωνιστούν στην έδρα του “Άγιαξ της Ηπείρου”, που μετά από 4 χρόνια πήρε αδειοδότηση από την ΕΠΟ και μπορεί να αγωνιστεί Ευρώπη!

Την ίδια ώρα, “μάχη” δίνουν” ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για το ποια ομάδα θα τερματίσει δεύτερη στην κανονική διάρκεια της Superleague. Η Ένωση βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αλλά με το -3 που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο Περιστέρι (έχει κάνει έφεση) ισοβαθμεί με τους “πράσινους”.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα υποδεχθούν στην τιμωρημένη έδρα τους τον Πανιώνιο, ενώ το “τριφύλλι” θα παίξει στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να θέλουν το 2 στα 2 στις αγωνιστικές που μένουν για να ελπίζουν σε είσοδο στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Superleague, με όλους τους αγώνες να αρχίζουν στις 19:00:

ΑΕΚ – Πανιώνιος
Καλλονή – Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Πανθρακικός – Ηρακλής
Βέροια – Skoda Ξάνθη

Η βαθμολογία της Superleague με τις αφαιρέσεις βαθμών, χωρίς τον Πανιώνιο:

2. ΑΕΚ 51 (-3)
3. Παναθηναϊκός 51
4. ΠΑΟΚ 39 (-5)
5. Πλατανιάς 38

———————————–

6. Αστέρας Τρίπολης 37
7. ΠΑΣ Γιάννενα 36
8.Παναιτωλικός 34
9.Λεβαδειακός 34
10. Ατρόμητος 33 (-3)

* Σε παρένθεση οι βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε