Site icon NewsIT

Superleague: Στην τελική ευθεία οι τέσσερις μονομάχοι!

08.09.2016 | 23:58
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους εν όψει της πρεμιέρας τους στη Superleague. Καλά νέα για Τσόρι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, έβγαλε μέρος της προπόνησης του "τριφυλλιού" ο Μολέδο, εκτός προπονήσεων της Ένωσης ο Χριστοδουλόπουλος, πάνοπλος ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει μια σύσπαση στο αριστερό γαστροκνήμιο και την Παρασκευή αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια. Εφόσον δεν είναι 100% έτοιμος θα προφυλαχθεί, ώστε ο Πάουλο Μπέντο να τον έχει σίγουρα στη διάθεσή του στο παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις.

Στο πράσινο στρατόπεδο, ο Ροντρίγκο Μολέδο έβγαλε το μισό μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια αποχώρησε προληπτικά καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ σχετικά με την κατάσταση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου εν όψει του εντός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής με την Ξάνθη. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη, λόγω της σύσπασης που τον ταλαιπωρεί στον αριστερό δικέφαλο και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα.

Τέλος, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία ανησυχία, μιας και ο Βλάνταν Ίβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version