Site icon NewsIT

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η τελευταία επιθυμία του Σουηδού πριν τον θάνατό του

26.08.2024 | 16:19
Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η τελευταία επιθυμία του Σουηδού πριν τον θάνατό του

FILE PHOTO: Soccer Football - England Press Conference, Soho Square, London, Britain - September 2, 2002 England manager Sven-Goran Eriksson Action Images via Reuters/Alex Morton/File Photo

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε μια τελευταία επιθυμία πριν πεθάνει, με τον Σουηδό να την αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που κυκλοφόρησε από την «Amazon».

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, με τον θρυλικό προπονητή να χάνει τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας, έχοντας ωστόσο μια τελευταία επιθυμία. Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Sven» που κυκλοφόρησε από την «Amazon» ο Έρικσον που ήταν αρκετά καταπονημένος το τελευταίο διάστημα και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει στην λίμνη Fryken που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στο Βέρμλαντ της Σουηδίας.

Η συγκεκριμένη λίμνη γαλήνευε την ψυχή του 76 χρόνου, ο οποίος θέλησε η στάχτη του να πεταχτεί στο νερό. «Πάντα πίστευα ότι ήταν ένα καλό μέρος. Η στάχτη μου μπορεί να πεταχτεί στο νερό εδώ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σουηδός στο trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

SVEN | OFFICIAL TRAILER 🎬

O Έρικσον είχε καρκίνο στο πάγκρεας και στις αρχές του 2024 είχε αποκαλύψει ότι του είχε απομείνει ένας χρόνος ζωής στην καλύτερη περίπτωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version