Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Συγκινητικό «αντίο» από την Λάτσιο με το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα, έσπασαν καρδιές στο Ολίμπικο

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Συγκινητικό «αντίο» από την Λάτσιο με το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα, έσπασαν καρδιές στο Ολίμπικο
Reuters

Συγκλονιστικές στιγμές στο “Ολίμπικο”. Ομάδα και οπαδοί στην Λάτσιο αποχαιρέτησαν τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και θυμήθηκαν εποχές που οι “λατσιάλι” ξεχώριζαν στη Serie A με το ποδόσφαιρο που έπαιζε, υπό τις οδηγίες του αείμνηστου Σουηδού προπονητή.

Άκρως συγκινητικές στιγμές εκτυλλίχθηκαν στο Ολίμπικο πριν από την έναρξη του αγώνα της Λάτσιο με την Μίλαν, με τους φίλους των γηπεδούχων να αποχαιρετούν τον Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Ο θρυλικός Σουηδός προπονητής -και δημιουργός της “μεγάλης” Λάτσιο των 90’ς- έφυγε την Δευτέρα (26.08.2024) σε ηλικία 76 ετών, μετά από γενναία μάχη του κόντρα στον καρκίνο,.

Στις οθόνες του Ολίμπικο έπαιξαν video με στιγμιότυπα από τη μεγάλη ομάδα των λατσιάλι υπό την ηγεσία του, με τη συνοδεία του “My way του Φρανκ Σινάτρα.

Την ίδια στιγμή, το στάδιο είχε βυθιστεί στο σκοτάδι, με τα φώτα από τα κινητά των οπαδών να δημιουργούν μια απίστευτη εικόνα και τους πάντες να αποχαιρετούν τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, με τις ιαχές τους!

Για την ιστορία, το Λάτσιο – Μίλαν δεν ανέδειξε νικητή, με τις δυο ομάδες να σημειώνουν από δυο γκολ (2-2). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8΄ με τον Πάβλοβιτς και έμειναν σε πλεονεκτική θέση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μέσα σε ελάχιστα λεπτά (62΄-66΄) έφεραν τα… πάνω-κάτω, με σκόρερ τους Καστεγιάνος και Ντιά (2-1).

Η Μίλαν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη και στο 72΄ με τον Λεάο κατάφερε να… αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις