Site icon NewsIT

“Σβηστή” νίκη για ΠΑΟΚ – Και τώρα… Μέταλιστ

25.07.2013 | 23:02
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1 και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με την Μέταλιστ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

 Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε ακόμα μια νίκη στη φετινή του προετοιμασία, με τον Στέφενς να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τη Νις, αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο Αθανασιάδης, ο Σπυρόπουλος, ο Γκαρσία και ο Νέτσιντ έτσι ώστε να τεστάρει την ετοιμότητά τους.

Με τον αγωνιστικό χώρο να μην είναι σε καλή κατάσταση, ο ΠΑΟΚ έδειξε να δυσκολεύεται στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Απόλλων όμως δεν είχε και τη δυναμική για να απειλήσει κι έτσι ο «δικέφαλος του Βορρά» στην πρώτη του καλή φάση στο ματς ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ολίσε (20’).

Ο ΠΑΟΚ στο 53’ πέτυχε το 2-0 με τον Λόρενς ύστερά από μπαλιά του Γκαρσία και κατέβασμα του Σκόνδρα ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός με σουτ πάνω στην κίνηση πέτυχε το γκολ.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στη συνέχεια καθώς οι πολλές αλλαγές και των δύο ομάδων δεν βοήθησε στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι. Εν τέλει, η ομάδα της Καλαμαριάς κατάφερε να φτάσει στη μείωση του σκορ, με τον Μωυσίδη (89′).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βαλσαμάκης(46’ Καρατζιοβαλής), Πιτσόκος(62’ Σακάς), Λιώνη, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέργος, Μυλώσης(46’ Γκουγκουλιάς), Πασιαλής(46’ Αλμπάνης), Μανουσαρίδης, Ναλμπάντης(55’ Προβατίδης), Λί(46’ Δρόσος).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας(61’ Κωνσταντινίδης), Σπυρόπουλος(61’ Ποζατζίδης), Τζανδάρης, Κατσικάς, Γκαρσία(61’ Δεληγιαννίδης), Κάτσε, Λόρενς(61’ Πόποβιτς), Ολίσε(61’ Νέτσιντ), Γιάννου, Αθανασιάδης(46’ Πέλκας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version