Site icon NewsIT

Σχουρς και Κούλχοφ – Σάκκαρη και Τσιτσιπάς 2-0: Αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο για το μεικτό τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

29.07.2024 | 22:27
Σχουρς και Κούλχοφ – Σάκκαρη και Τσιτσιπάς 2-0: Αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο για το μεικτό τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Paris 2024 Olympics - Tennis - Mixed Doubles First Round - Roland-Garros Stadium, Paris, France - July 29, 2024. Maria Sakkari of Greece and Stefanos Tsitsipas of Greece before their match against Demi Schuurs of Netherlands and Wesley Koolhof of Netherlands. REUTERS/Violeta Santos Moura

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφεραν απέναντι στους ανώτερους Ντέμι Σχουρς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ, με αποτέλεσμα να ηττηθούν 2-0 σετ(6-4, 7-6) και να μείνουν εκτός συνέχειας στο μεικτό διπλό του τένις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην πρεμιέρα τους στο μεικτό διπλό του τένις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σχουρς και Κούλχοφ, με αποτέλεσμα οι Έλληνες τενίστες να χάσουν μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια με 2-0 σετ (6-4, 7-6).

Το πρώτο σετ δεν πήγε καλά για το ελληνικό δίδυμο, καθώς οι Σχουρς και Κούλχοφ έκαναν μπρέικ μόλις στο 3ο γκέιμ, με τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη να μην μπορούν να «σπάσουν» το σερβίς των αντιπάλων τους. Κάπως έτσι με 6-4 στα γκέιμ η ολλανδική ομάδα κατέκτησε το 1ο σετ, βάζοντας δύσκολα στους αθλητές της χώρας μας.

Στο 2ο σετ υπήρξε απόλυτη ισορροπία, με τις ομάδες να κρατάνε τα σερβίς τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει μπρέικ. Με αυτό τον τρόπο το σετ οδηγήθηκε στο tie break για να προκύψει ο νικητής, αφού τα γκέιμ ήταν ισόπαλα με 6-6.

Εκεί το ελληνικό δίδυμο δεν μπόρεσε να «σπάσει» τον ρυθμό των Σχουρς και Κούλχοφ, με τους Ολλανδούς να κερδίζουν 7-6 και να κατακτούν και το 2ο σετ.

Kάπως έτσι το ταξίδι για την ελληνική ομάδα τελείωσε στον πρώτο της αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version