Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Συγκίνησε η Σερένα Γουίλιαμς για τον Άντι Μάρεϊ: «Έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Συγκίνησε η Σερένα Γουίλιαμς για τον Άντι Μάρεϊ: «Έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Άντι Μάρεϊ ετοιμάζεται για το τελευταίο αντίο του στο Wimbledon, αλλά και γενικότερα στη σπουδαία καριέρα του στο τένις, γεγονός που οδήγησε και σε ένα μήνυμα… καρδιάς από την Σερένα Γουίλιαμς.

Με ένα προσωπικό video στα social media, η Σερένα Γουίλιαμς αποθέωσε τον Άντι Μάρεϊ και τον ευχαρίστησε για όσα έκανε για εκείνη και την αδερφή της Βένους, αλλά και γενικότερα για το τένις γυναικών.

Το μήνυμα της Γουίλιαμς για τον Μάρεϊ

«Συγχαρητήρια σε εσένα Άντι Μάρεϊ για μια τόσο απίστευτη καριέρα. Πρέπει να πω ότι πάντα μου άρεσε να σε παρακολουθώ. Ένας από τους κύριους λόγους είναι επειδή ήσουν ένας από τους λίγους παίκτες που ήταν πιο θυμωμένοι από εμένα στο γήπεδο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο.

Είχα τη χαρά να παίξω μικτά διπλά με εσένα στο πλευρό μου, κάτι που ήταν μια φανταστική εμπειρία να το κάνω στο Wimbledon. Ήταν πραγματικά ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ζωής μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα αυτή την εμπειρία. Έχω πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για σένα γιατί πάντα μιλάς τόσο πολύ για τις γυναίκες και όλα όσα αξίζουν οι γυναίκες, ήσουν ο κορυφαίος σε αυτό. Τα πράγματα για τα οποία μίλησες… τα πράγματα που είπες για εμένα και την Βένους και τόσα πολλά για το πώς ήμασταν έμπνευση και τι σημαίνει για σένα. Άγγιξες τόσο πολύ στην καρδιά μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την υποστήριξη που μου έδωσες, τη στήριξη που έδωσες στις γυναίκες και τον ενθουσιασμό που έφερες στο τένις. Το να σε βλέπω να κερδίζεις το Wimbledon, το US Open και τα χρυσά μετάλλια ήταν τόσο συναρπαστικό και το απολαμβάνω πραγματικά. Ήμουν πάντα μεγάλη θαυμαστής, όπως ήδη ξέρεις, και πάντα θα σε επευφημώ, ό,τι αποφασίσεις να κάνεις στη συνέχεια».

Ο Άντι Μάρεϊ αποκλείστηκε στο μονό του Wimbledon, αλλά συνεχίζει ακόμη να αγωνίζεται, έχοντας μπροστά του και το μικτό με την Έμα Ραντουκάνου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις