Τετάρτη, 7 Αυγ.
28oC Αθήνα

Συγκίνηση Πόποβιτς για Ντάνκαν! “Αναντικατάστατος! Αν δεν ήταν αυτός…” (VIDEO)

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Βουρκωμένος και με φωνή που συχνά κόμπιαζε, ο προπονητής των Σπερς μίλησε για τον Τιμ Ντάνκαν και την απόφαση του να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του.

“Για μένα είναι σχεδόν αδύνατο να του πω αντίο, για πολλούς λόγους. Είναι ο πιο αυθεντικός, συνεπής και ειλικρινής άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου. Μιλά μόνο όταν έχει κάτι να πει. Αποτέλεσε παράδειγμα για όλους. Είναι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ να φανταστώ για κάποιον. Άπλωνε την αγκαλιά του σε όποιον ερχόταν στην ομάδα και τον βοηθούσε να γίνει ο καλύτερος που μπορούσε. Ήταν δίπλα σε όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη του ρόστερ”, ανέφερε αρχικά ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

“Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα βρισκόμουν εδώ μπροστά σας. Θα ήμουν σε κάποια τοπική λίγκα, χοντρός και θα προσπαθούσα να προπονήσω κάποια ομάδα. Μας έκανε πλουσιότερους όλους και ποτέ δεν είπε λέξη. Απλώς ερχόταν κάθε μέρα στη δουλειά και έπαιζε, χωρίς να νοιάζεται για την προβολή. Για μένα είναι αναντικατάστατος. Κάνει πολύ δύσκολο για μένα να πηγαίνω στην προπόνηση πλέον και να μην τον βλέπω. Ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών στη θέση του”, πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε