Site icon NewsIT

Συγκινητικές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαμαρά (VIDEO)

12.05.2014 | 13:10
Συγκινητικές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαμαρά (VIDEO)

O Γιώργος Σαμαράς μετά από 6,5 χρόνια στην Σέλτικ αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας αφού όπως δήλωσε η διοίκηση δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο Έλληνας στο γύρο του θριάμβου πήρε αγκαλιά ένα μικρό φίλαθλο με ειδικές ανάγκες κάνοντάς του το καλύτερο δώρο.

Η Σέλτικ σήκωσε το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και ο κόσμος της ομάδας γιόρτασε την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν το πρόσωπο της ημέρας αφού αποχαιρέτησε τους φιλάθλους. Ο Έλληνας άσος δεν θα μείνει στην Σέλτικ αφού η διοίκηση επέλεξε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο.

“Σίγουρα δεν ήταν απόφαση του προπονητή αλλά των ανθρώπων της διοίκησης. Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση ανανέωσης. Το σίγουρο είναι ότι φεύγω, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρόκειται για δική μου απόφαση. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο λυπημένος που αποχωρώ από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου τους τελευταίους έξι μήνες. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο, αλλά δεν απάντησα πουθενά. Προσπάθησα και κράτησα το στόμα μου κλειστό. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για την Σέλτικ. Δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα, δεν έχω μιλήσει καν με κάποια ομάδα. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως μου κάνει ο σύλλογος κάποια πρόταση, αλλά νομίζω πως ήρθε το τέλος. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα στον κόσμο. Είχα μια επαφή με τον προπονητή και μου είπε ότι θα ήθελε να μείνω. Δυστυχώς, όμως, δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις. Τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση και η αλήθεια είναι ότι δεν με πλησίασε κανένας.”

Ο Γιώργος Σαμαράς που κατέκτησε 4 πρωταθλήματα με την Σέλτικ πήρε στην αγκαλιά του ένα νεαρό φίλο της ομάδας ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version