Site icon NewsIT

“Συμφώνησε με Μπούρσασπορ ο Τζεμπούρ”

02.07.2013 | 15:09
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τουρκικός Τύπος προχωράει ακόμη περισσότερο το φλερτ της Μπούρσασπορ με τον Ράφικ Τζεμπούρ καθώς γίνεται λόγος για δεδομένη συμφωνία με τον Αλγερινό διεθνή επιθετικό, ο οποίος θα μεταβεί στην Αυστρία για την προετοιμασία της ομάδας.

Για δεδομένη συμφωνία μεταξύ της Μπούρσασπορ και του Ράφικ Τζεμπούρ κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος! Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες για το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών ήταν συνεχόμενα, ωστόσο η ιστοσελίδα “www.fanatik.com.tr” προχωράει ακόμη περισσότερο το θέμα και υποστηρίζει πως οι “αλιγάτορες” θα είναι η νέα επαγγελματική στέγη του Αλγερινού διεθνή στράικερ.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας έρχεται δύο μέρες μετά τα σενάρια πως η Ρουμπίν Καζάν μπήκε “σφήνα” στην υπόθεση του Τζεμπούρ και το έντονο ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ, ενώ εντύπωση κάνει το γεγονός πως οι Τούρκοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως ο “τρομοκράτης” συμφώνησε να μετακομίσει στην Μπούρσα ως ελεύθερος παίκτης!

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει επανειλημμένως διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν τον Τζεμπούρ να μην δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας πως ο 30χρονος επιθετικός θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αυστρία προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπούρσασπορ.

Οι Τούρκοι λοιπόν εμφανίζονται απόλυτα βέβαιοι πως ο Τζεμπούρ θα συνεχίσει την καριέρα του στους “αλιγάτορες” και απομένει να δούμε αν θα επαληθευτεί η σιγουριά τους.

Βάις: Ανυπομονώ να δω τους… τρελούς Ολυμπιακούς

Στην Αθήνα ο Ντομίνγκες


“Ερυθρόλευκος” ο Ντομίνγκες!

Παρουσίασε τα διαρκείας, προανήγγειλε μετεγγραφές ο Ολυμπιακός (VIDEO)

“Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με Ούγκο Βιέιρα”

“Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Ρούμπιν Καζάν για Τζιμπούρ”

“Ο Τζιμπούρ φεύγει από τον Ολυμπιακό”

“Επιλέγει Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ”

Εβδομάδα… αφίξεων στον Ολυμπιακό

Μαρινάκης: Να τελειώσει το… παραμυθάκι – Έχουμε μπάτζετ 50.000.000

“Χτυπάει” Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Βάις… τριετίας στον Ολυμπιακό – “Ήρθα σε μεγάλη ομάδα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version