Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Συμφωνούν ΕΟΚ-Κοντονής! Η ΑΕΚ κοντά στον αποκλεισμό

Συμφωνούν ΕΟΚ-Κοντονής! Η ΑΕΚ κοντά στον αποκλεισμό

Ο Σταύρος Κοντονής και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος όπως και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης συμφώνησαν ότι πρέπει να τηρηθούν όσα λέει η FIBA και ως εκ τούτου μοιάζει πολύ πιθανός ο αποκλεισμός της ΑΕΚ… 

Η FIBA έχει ξεκαθαρίσει ότι όποια ομάδα παίξει στο Eurocup θα αποβληθεί από τις εγχώριες διοργανώσεις, διαφορετικά ια  αποκλειστεί η ομοσπονδία της.  

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης συναντήθηκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, κατόπιν πρόσκλησής του, για να συζητήσουν τις σοβαρές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό και στο ελληνικό μπάσκετ. Κατόπιν ανάλυσης όλων των δεδομένων που υπάρχουν και της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στον ευρωπαϊκό χώρο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν χωρίς περιστροφές ότι είναι υποχρεωτικός ο σεβασμός στα καταστατικά και τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων του διεθνούς αθλητικού κινήματος, της ΔΟΕ και των Παγκόσμιων Αθλητικών Ομοσπονδιών. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και συμφωνία αποδοχής των θέσεων και των επιταγών της FIBA».

Σήμερα, έγινε γνωστός ο αποκλεισμός της Λιέτουβος Ρίτας από το λιθουανικό πρωτάθλημα, καθώς συμμετέχει στο Eurocup. Αυτό αποφάσισε η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, για να αποφύγει την τιμωρία της FIBA!
 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε