Site icon NewsIT

Συνελήφθη σε απόπειρα ληστείας ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

20.02.2022 | 12:55
Συνελήφθη σε απόπειρα ληστείας ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατάγγειλε μία επίθεση με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της στην περιοχή της Πεύκης και ο δράστης φαίνεται ότι συνελήφθη από την αστυνομία, σε μία νέα εγκληματική του ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος για την επίθεση στον 15χρονο παίκτη της ομάδας Κ15 της Ένωσης, είναι ένας 20χρονος, που εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ (19/02), στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν προσπάθησε να ληστέψει με την απειλή μαχαιριού ιδιοκτήτη καταστήματος, τον οποίο και τραυμάτισε στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Η αστυνομία τον συνέλαβε έτσι και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και για τις δύο υποθέσεις. Στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή στην Πεύκη, φέρεται να τον εξύβρισε αρχικά (με τη φράση “π@@τ@ν@ς γιε ΑΕΚτζή, γ@μ@ την ΑΕΚ”) και να προσπάθησε να τον μαχαιρώσει, όταν είδε ότι φορούσε διακριτικά της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να του σκίσει τη φόρμα. Ο 15χρονος μπόρεσε όμως να διαφεύγει την τελευταία στιγμή, μόνο με μία αμυχή στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες δε, ο 20χρονος φέρεται να έχει εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας τον τελευταίο καιρό, κυρίως με οπαδικά κίνητρα, ενώ μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο ΑΤ Αμαρουσίου.

Ρεπορτάζ Μαρίνος Αλειφέρης

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version