Παρασκευή, 9 Αυγ.
34oC Αθήνα

Συνέντευξη Τύπου των Ολυμπιονικών του στίβου τη Δευτέρα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Συνέντευξη Τύπου των Ολυμπιονικών του στίβου τη Δευτέρα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Oι Ολυμπιονίκες του ελληνικού στίβου στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (12/08/24) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη τους στη χώρα μας από την γαλλική πρωτεύουσα. 

Ο ελληνικός στίβος μετρά 2 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου (1 χρυσό ο Μίλτος Τεντόγλου, 1 χάλκινο ο Εμμανουήλ Καραλής), με τη χώρα μας είναι πιθανό μέχρι το τέλος να καταφέρει να δει αθλητή της να ανεβαίνει στο βάθρο και άλλη φορά.

Κάπως έτσι τη Δευτέρα (12/08/24), την ημέρα που η Εθνική μας ομάδα θα φτάσει στην Αθήνα, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου στο «Ελ. Βενιζέλος» αμέσως μετά την άφιξη της πτήσης, στις 17:10.

Άλλωστε ο στίβος πραγματοποίησε την καλύτερη παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 και μετά, έχοντας 2 μετάλλια και επτά συμμετοχές σε τελικούς. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η τελευταία ελληνική παρουσία στη διοργάνωση είναι εκείνη της Ελίνας Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού (Σάββατο 10/08/24), με την ελπίδα να μπορέσει να φέρει και αυτή στη χώρα μας ένα μετάλλιο.

Οι αθλητές που θα έρθουν το απόγευμα της Δευτέρας είναι οι:

Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κατερίνα Στεφανίδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Σταματία Σκαρβέλη, Αριάδνη Αδαμοπούλου, Ελίνα Τζένγκο οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Χάρης Καραλής, Μιτς Κρίερ, Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ελισσάβετ Αναστασάκη και φυσικά η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα που βρίσκεται στο Παρίσι από την πρώτη αγωνιστική ημέρα του στίβου και στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις