Site icon NewsIT

Συνέντευξη Τύπου των Ολυμπιονικών του στίβου τη Δευτέρα στο «Ελ. Βενιζέλος»

09.08.2024 | 16:47
Συνέντευξη Τύπου των Ολυμπιονικών του στίβου τη Δευτέρα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Oι Ολυμπιονίκες του ελληνικού στίβου στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (12/08/24) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη τους στη χώρα μας από την γαλλική πρωτεύουσα. 

Ο ελληνικός στίβος μετρά 2 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου (1 χρυσό ο Μίλτος Τεντόγλου, 1 χάλκινο ο Εμμανουήλ Καραλής), με τη χώρα μας είναι πιθανό μέχρι το τέλος να καταφέρει να δει αθλητή της να ανεβαίνει στο βάθρο και άλλη φορά.

Κάπως έτσι τη Δευτέρα (12/08/24), την ημέρα που η Εθνική μας ομάδα θα φτάσει στην Αθήνα, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου στο «Ελ. Βενιζέλος» αμέσως μετά την άφιξη της πτήσης, στις 17:10.

Άλλωστε ο στίβος πραγματοποίησε την καλύτερη παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 και μετά, έχοντας 2 μετάλλια και επτά συμμετοχές σε τελικούς. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η τελευταία ελληνική παρουσία στη διοργάνωση είναι εκείνη της Ελίνας Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού (Σάββατο 10/08/24), με την ελπίδα να μπορέσει να φέρει και αυτή στη χώρα μας ένα μετάλλιο.

Οι αθλητές που θα έρθουν το απόγευμα της Δευτέρας είναι οι:

Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κατερίνα Στεφανίδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Σταματία Σκαρβέλη, Αριάδνη Αδαμοπούλου, Ελίνα Τζένγκο οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Χάρης Καραλής, Μιτς Κρίερ, Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ελισσάβετ Αναστασάκη και φυσικά η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα που βρίσκεται στο Παρίσι από την πρώτη αγωνιστική ημέρα του στίβου και στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version