Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τα δυο “κομμάτια” ενός… πληγωμένου Παναθηναϊκού!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ένα “αιώνιο” ντέρμπι δεν ξεκίνησε ποτέ και άφησε μεγάλα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, που διανύει μια από τις πιο… έντονες περιόδους της ιστορίας του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει στον Παναθηναϊκό, αλλά μένει να αποδειχτεί αν αυτό θα είναι οριστικό ή όχι. Υπό τις πιέσεις των υπόλοιπων μελών της διοίκησης, ο Έλληνας επιχειρηματίας άλλαξε την απόφασή του και θα παραμείνει πρόεδρο του συλλόγου, κάτι που θα εξαρτηθεί όμως από συγκεκριμένες παραμέτρους.

Ο ισχυρός άντρας των “πρασίνων” έθεσε μερικές βασικές προϋποθέσεις προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στο… τιμόνι της ομάδας, μια και στο ΔΣ της ΠΑΕ αναφέρθηκε σε μεγάλο βαθμό στην “εγκληματική οργάνωση” και την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζοντας: “κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα κατά της διαφθοράς και θα πάμε μέχρι το τέλος. Αλλά θέλω δίπλα μου όλο τον κόσμο. Μόνος μου δεν μπορώ να παλεύω”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για το μέλλον του στην ΠΑΕ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατάληξη της υπόθεσης του ντέρμπι για την οποία, ο πρόεδρος των “πράσινων” θεωρεί πως θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά, μια και σε διαφορετική περίπτωση θα είναι σκάνδαλο. Πάντως, το… αφεντικό του συλλόγου δέχεται πιέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός του να αποχωρήσει, καθώς η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο τον φθείρει οικονομικά και όχι μόνο.

Ο Στραματσόνι προσπαθεί να κρατήσει προσηλωμένους τους παίκτες

Την ίδια στιγμή, έχουμε και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο Κορωπί, στην προπόνηση της Κυριακής. Παράλληλα, υπάρχει αγωνία και για τις διοικητικές εξελίξεις στην “πράσινη” ΠΑΕ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι -που δεν έκανε ντεμπούτο μετά και τις… ομορφιές του ελληνικού πρωταθλήματος- βλέποντας αυτό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να υπογραμμίσει στους παίκτες του, πως αυτοί θα πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους.

Οι ιθύνοντες του “τριφυλλιού” προσπαθούν να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών και την Τρίτη, όταν θα επιστρέψουν οι “πράσινοι” στις προπονήσεις, αναμένεται να τους μιλήσει ο Λεωνίδας Βόκολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε