Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τα…είπαν Αγγελόπουλος – Κοντονής! Στη συνάντηση της Ευρωλίγκας η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος είχε τετ-α-τετ με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, με θέμα την συμμετοχή της Ένωσης στο Eurocup και τα όσα έχουν προκύψει με το ενδεχόμενο ενός μπασκετικού Grexit.

Η FIBA έχει τονίζει προς την ΕΟΚ και τις άλλες εθνικές ομοσπονδίες πως είτε θα συνταχθούν με το μέρος της -αποβάλλοντας από τις εγχώριες διοργανώσεις όσες ομάδες έχουν επιλέξει να παίξουν στο Eurocup- είτε θα αποκλείσει τις εθνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, η απειλή αφορά την ΑΕΚ, που δεν δείχνει διάθεση υπαναχώρησης, αφού έχει δηλώσει πως τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο Eurocup και όχι στη διοργάνωση της FIBA.

Μετά την επιστολή που έφτασε στα χέρια του Σταύρου Κοντονή από την ΕΟΚ, η οποία τον καλούσε να παρέμβει, ο ισχυρός άντρας της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, είχε απευθείας επαφή με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέλυσε την κατάσταση στον κ. Κοντονή ο οποίος από τη μεριά του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παρέμβει, αφού μια οποιαδήποτε ανάμειξη του θα ξεπερνούσε τα όρια του αυτοδιοίκητου. Η θέση αυτή ικανοποίηση την ΑΕΚ…

Να τονίσουμε πως αντιπροσωπεία της Ένωσης θα δώσει το «παρών» τη Μεγάλη Παρασκευή (29/4) στο «ECA Shareholders Meeting» που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα είναι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε