Αθλητικά

Τάκης Οικονομόπουλος: Ο Παναθηναϊκός άφησε ανθοδέσμη και φωτογραφία του στη θέση που καθόταν στο ΟΑΚΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τη μνήμη του Τάκη Οικονομόπουλου, πριν από το παιχνίδι με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για τη Super League.

Ο Τάκης Οικονομόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών την περασμένη Δευτέρα (10/02), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού, η οποία ακόμα θρηνεί τον θάνατο του Μίμη Δομάζου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τον εμβληματικό τερματοφύλακα του Γουέμπλεϊ, τοποθετώντας μία ανθοδέσμη και ένα κάδρο με τη μορφή του στη θέση που καθόταν στο ΟΑΚΑ, πριν από το παιχνίδι με τον Βόλο.

Πριν τη σέντρα του αγώνα, τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάκη Οικονομόπουλου.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα