Site icon NewsIT

Ταρίκ Τισουντάλι για το ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: «Ένας αποκλεισμός θα ήταν ντροπή»

22.08.2024 | 14:23
Ταρίκ Τισουντάλι για το ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: «Ένας αποκλεισμός θα ήταν ντροπή»

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί απόψε (22/08/24, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) στην Τούμπα τη Σάμροκ Ρόβερς και ο Ταρίκ Τισουντάλι εμφανίστηκε βέβαιος για την πρόκριση της ομάδας του.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι αποτέλεσε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα και μίλησε σε βελγικό Μέσο για όσα βρήκε στην ομάδα και την Ελλάδα γενικότερα, αλλά και την αποχώρησή του από τη Γάνδη. Χαρακτήρισε δε, “ντροπή” την πιθανότητα αποκλεισμού του “Δικεφάλου του Βορρά” από τη Σαμροκ Ρόβερς.

Οι δηλώσεις του Ταρίκ Τισουντάλι

Για τον καιρό στην Ελλάδα: «Από τότε που είμαι στη Θεσσαλονίκη, κάθε μέρα έχει περισσότερο από 30 βαθμούς. Αλλά μπορώ να το χειριστώ. Νομίζω μάλιστα ότι είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζεις. Ωραία πόλη, καλό φαγητό και ευχάριστος καιρός. Μετά την καριέρα μου μάλλον δεν θα επιστρέψω στο Βέλγιο ή την Ολλανδία. Ισπανία ή Μαρόκο, βλέπω τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει το κρύο και η βροχή».

Για το αν μένει μόνος του: «Συνήθως ναι. Αλλά αυτή την εβδομάδα τα παιδιά μου με επισκέπτονται. Δεν θα ξεκινήσουν ξανά το σχολείο στην Ολλανδία μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αρα είναι εδώ για διακοπές. Δεν είμαι μαζί με τη μητέρα τους εδώ και δύο χρόνια, αλλά είχαμε κάνει μια εξαιρετική συμφωνία στην Ολλανδία. Για την επόμενη σεζόν έχουμε ήδη αποφασίσει ότι θα έρθουν στην Ελλάδα τις σχολικές διακοπές και ότι θα είμαι στην Ολλανδία για αρκετές ημέρες στους διεθνείς αγώνες. Επιπλέον, μπορούμε να αρκεστούμε στις βιντεοκλήσεις».

Για όσα βρήκε στη νέα του ομάδα στην Ελλάδα: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ο ανταγωνισμός εδώ είναι σκληρός. Μπορείτε να συγκρίνετε το επίπεδο της ομάδας μας με την απόλυτη κορυφή στο Βέλγιο. Δεν μπορώ να εκτιμήσω ακόμη καλά τον ελληνικό ανταγωνισμό. Έχουμε παίξει μόνο έναν αγώνα πρωταθλήματος. Όλα εδώ είναι καινούργια για μένα. Το πρόγραμμα της προπόνησης, οι αγώνες, οι παίκτες, ο προπονητής… Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση και ήξερα ότι θα υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση μου».

Για τα παιχνίδια με τη Σάμροκ Ρόβερς και την αποχώρηση από τη Γάνδη: «Όλοι θεωρούν ότι θα κερδίσουμε αυτή τη διπλή αναμέτρηση. Κι εγώ το ίδιο. Ένας αποκλεισμός θα ήταν ντροπή. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής της περασμένης σεζόν, μου έγινε επίσης σαφές ότι ο σύλλογος είχε πάρει έναν νέο δρόμο. Τότε ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να φύγω. Στον ΠΑΟΚ παίρνω περισσότερα χρήματα σε σχέση με τη Γάνδη, αλλά δεν είναι κάτι που το κάνω για τα χρήματα. Πριν από δέκα χρόνια έπαιζα ακόμα ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην Ολλανδία και στην πραγματικότητα είχα εγκαταλείψει το όνειρο να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είμαι ευγνώμων για όλες τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν τα τελευταία χρόνια».

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version