Site icon NewsIT

Τάσος Μπακασέτας: Τούρκος τηλεσχολιαστής του «επιτέθηκε» για το ταξίδι με τη σύντροφο του και βρήκε μπελά

10.11.2021 | 21:10
Τάσος Μπακασέτας: Τούρκος τηλεσχολιαστής του «επιτέθηκε» για το ταξίδι με τη σύντροφο του και βρήκε μπελά

Ο δημοσιογράφος, Κεμάλ Μπελγκίν έπιασε στο… στόμα του τον Τάσο Μπακασέτα και αμέσως βρέθηκε στο “στόχαστρο” των τηλεθεατών, που ζήτησαν την απόλυση του.

Ο Τασος Μπακασέτας είναι εκτός αποστολής της Εθνικής Ελλάδας, για τα τελευταία της ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο αρχηγός της “γαλανόλευκης” έχει συμπληρώσει κάρτες και θα χάσει το ματς με τη Ισπανία,άλλα είναι και τραυματίας, οπότε δεν θα βρεθεί ούτε στο ματς ε το Κόσοβο (θα μείνει στα… πιτς για περίπου τρεις εβδομάδες).

Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία, το σχόλιο ενός δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα, προκάλεσε… κύματα αντιδράσεων.

Ο 75χρονος Κεμάλ Μπελγκίν αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Έλληνα μεσοεπιθετικού στον αέρα εκπομπής του «A Spor», με αφορμή ένα πρόσφατο ταξίδι που έκανε ο Μπακασέτας με τη σύντροφό του στην πόλη Ουζουνγκόλ (τουριστικό θέρετρο στα νότια της Τραπεζούντας).

Το συγκεκριμένο ταξίδι φαίνεται πως έγινε, σε ήμερα που ο Μπακασέτας είχε ρεπό από την Τραμπζονσπορ. Ο δημοσιογράφος συνέδεσε το συγκεκριμένο ταξίδι με τον τραυματισμό του Έλληνα διεθνή παίκτη.

«Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει; Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον Ομέρ Ουρουντούλ: “Ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό”. Μου απάντησε: “Μην το λες” και του είπα: “Θα δούμε” και έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπελγκίν.

Το σχόλιο αυτό ήταν αρκετό για να γίνει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος… κόκκινο πανί στους φίλους της ομάδας της Τραπεζούντας.Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που -μέσω των social media– ζήτησαν την άμεση απόλυσή του από το κανάλι!

 

Η σύντροφος του Τάσου Μπακασέτα, Λία Αβραάμ

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version