Δευτέρα, 5 Αυγ.
29oC Αθήνα

Τατιάνα Γκούσιν: Μέχρι τον Φεβρουάριο δούλευα για να μπορέσω να στηρίξω την αθλητική μου καριέρα

Τατιάνα Γκούσιν: Μέχρι τον Φεβρουάριο δούλευα για να μπορέσω να στηρίξω την αθλητική μου καριέρα

Το ολυμπιακό ταξίδι της Τατιάνας Γκούσιν ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της ένατης θέσης στον τελικό του ύψους.

Η Τατιάνα Γκούσιν πέτυχε μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες της καριέρας της, ώστε κι αν δεν κατάφερε να ανέβει υψηλότερα, όπως ήταν ο αρχικός της στόχος.

Πάντα χαμογελαστή, αλλά και λίγο θυμωμένη, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει σήμερα το 1,91 μ., εμφανίστηκε στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η Τατιάνα Γκούσιν, που δήλωσε ευγνώμων για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

“Γλυκόπικρη γεύση που αφήνει ο σημερινός αγώνας, γιατί έκανα φανταστικό προκριματικό, τώρα στον τελικό περίμενα κάτι καλύτερο. Με απογοήτευσα λίγο στο 1,91 μ., σφίχτηκα και το άλμα δε βγήκε τεχνικά όπως θα έπρεπε. Ο αγώνας ξεκίνησε αρκετά ψηλά για τα δεδομένα μου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου ξεπέρασα πρώτο άλμα το 1,86 μ., όπου ήταν ένα πολύ καλό άλμα. Για αυτό και δε μπορώ να μου συγχωρέσω ότι δεν πέρασε στη συνέχεια το 1,91 μέτρα”, είπε η Γκούσιν και συνέχισε:

“Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα, μέχρι το Φλεβάρη δούλευα για να μπορέσω να στηρίξω την αθλητική μου καριέρα οπότε μου μένει ένα “εάν” για το πως θα ήμουν σήμερα εδώ εάν έκανα ολόκληρη τη χρονιά όπως έκανα μετά το Φλεβάρη. Θα είχα κάτι παραπάνω να δώσω; Οπότε θέλω και ελπίζω να μπορέσω να το κάνω την επόμενη χρονιά, γιατί ξέρω πως μπορώ να είμαι εκεί σε καλύτερα άλματα, οπότε θέλω να το δω αυτό. Αυτή η χρονιά νομίζω είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρα μας. Θα είμαι ευγνώμων για τη χρονιά που πέρασε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις