Σάββατο, 27 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Η στιγμή που η Φλόγα ανάβει στο αερόστατο και φωτίζει το Παρίσι

Τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Η στιγμή που η Φλόγα ανάβει στο αερόστατο και φωτίζει το Παρίσι

Δείτε τη μεγάλη στιγμή που οι Μαρί-Ζοσέ Περέκ και Τέντι Ρινέ ανάβουν την Ολυμπιακή Φλόγα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Γαλλία το τερμάτισε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, παρουσιάζοντας μία απίστευτη γιορτή, η οποία ολοκληρώθηκε με την Ολυμπιακή Φλόγα να ανάβει μέσα σ’ ένα αερόστατο.

Το τελετουργικό ξεκίνησε με μία μυστηριώδη παρουσία πάνω σε ένα άλογο να κάνει τη διαδρομή για να παραδώσει την Ολυμπιακή σημαία, φορώντας πανοπλία, χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.

Ακολούθησε η ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου, ενώ στη συνέχεια η Ολυμπιακή Φλόγα άλλαξε πολλά χέρια. Πρώτα την πήρε ο Ζιντάν, ο οποίος την έδωσε στη συνέχεια στον θρυλικό Ισπανό τενίστα Ράφα Ναδάλ.

Ο Ναδάλ παρέα με Σερένα Γουίλιαμς,  Αμελί Μορεσμό, Κομανέτσι και Καρτ Λιούις μετέφερε μέσω σκάφους τη Φλόγα, την οποία έδωσε στην Αμελί Μορεσμό, για να την παραλάβει ο Τόνι Πάρκερ.

Αφού άλλαξε αρκετές φορές χέρια σπουδαίων αθλητών, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στους Μαρί-Ζοσέ Περέκ και Τέντι Ρινέ και κατέληξε σε ένα αερόστατο, όπου και άναψε προσφέροντας φαντασμαγορικό θέαμα.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις