Site icon NewsIT

ΤΕΛΙΚΟ: Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-1

21.11.2010 | 16:24
ΤΕΛΙΚΟ: Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-1

Μοιρασιά στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Σαγκανόφσκι και Λεάλ οι σκόρερς του αγώνα. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

90+1′ Ο Ορφανός στη θέση του Μπούντιμιρ.

88′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαζίνσκι.

87′ Ο Καραγκούνης στη θέση του Μελισσά.

85′ Ο Σαρρής στη θέση του Ρομάνο.

84′ ΔΟΚΑΡΙ για τον Εργοτέλη. Ο Μπούντιμιρ έπιασε το δυνατό σουτ αλλά στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

84′ Κεφαλιά του Περόνε μπλόκαρε ο Δσκαλάκης/

79′ Κεφαλιά του Καμαρά, μπλόκαρε ο Δασκαλάκης.

71′ Ο Μπούντιμιρ μπήκε από τα δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Μιχαηλίδης αντέδρασε σωστά.

70′ Ο Περόνε στη θέση του Σαγκανόφσκι.

65′ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη. Απίστευτο λάθος του Μελισά που προσπάθησε να γυρίσει με το κεφάλι τη μπάλα στον Μιχαηλίδη, αλλά ο Λεάλ μπήκε “σφήνα” και εύκολα ισοφάρισε.

64′ Καταπληκτικό τακουνάκι του Καμαρά, μόνος του ο Μπρίτο απέναντι στον Δασκαλακη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την έμπνευση του συμπαίκτη του.

62′ Ο Φαβάλι στη θέση του Τάτου

51΄Από μία κίτρινη κάρτα στους Ρομάνο και Σφακιανάκη για λογομαχία που είχαν.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45΄Κίτρινη κάρτα στον Μελισσά.

29΄Ο Ολίσε εξαπολύει έναν “κεραυνό” έξω από την περιοχή αλλά για καλή τύχη του Μιχαηλίδη, η μπάλα πηγαίνει πάνω του και την απομακρύνει με γροθιές.

14΄Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Καμαρά με ατομική ενέργεια βγαίνει σε θέση τετ α τετ αλλά ο Δασκαλάκης θα τον νικήσει.

7΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΄Ολα ξεκίνησαν από την κάθετη πάσα του Καμαρά, ο Μπρίτο έκανε το πλασέ για να ακολουθήσουν αλεπάλληλες κόντρες ανάμεσα στο δοκάρι τον Δασκαλάκη, τον Σασιασβίλι και τον Χίμπλινγκερ μέχρι ο Σαγκανόφκσι να σπρώξει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

3΄Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Απαντούν οι γηπεδουχοι. Μετά από εξειαρετική κίνηση του Καμαρά ο Τάτος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

2΄Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Μπούντιμιρ βρίσκει μέσα στην περιοχή τον ξεχασμένο από την άμυνα του Ατρόμητου, Λεάλ αλλά το σουτ με τη μία περνάει αόυτ.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (87′ Καραγκούνης), Μπαζίνσκι, Τάτος (62′ Φαβάλι), Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (70′ Περόνε), Μπρίτο, Ολιβέιρα.

 
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (91′ Ορφανός), Ρομάνο (85′ Σαρρής), Λεάλ, Μπέτο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version