Αθλητικά

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Νέο άκυρο από την κυπριακή αστυνομία για το ΓΣΠ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πολύ δύσκολα θα γίνει στην Κύπρο, με τον εκπρόσωπο Τύπου της τοπικής αστυνομίας να ξεκαθαρίζει πως δεν συναινούν στο να διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία της Κύπρου κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει την αρχική της στάση και να δεχτεί να γίνει στο ΓΣΠ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 24 Μαΐου.

“Επίσημα δεν έχουμε οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα. Έχουμε ενημερωθεί από Μέσα ενημέρωσης. Όμως πρέπει να πω ότι εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση, στην οποία είχε ληφθεί και το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο”, δήλωσε ο Χρήστος Ανδρέου στον “Super Sport FM 104,0” αναφορικά με το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο τελικός στο “ΓΣΠ” χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ