Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ίγκνας Μπραζντέικις, επέστρεψε στη Ζαλγκίρις Κάουνας

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ίγκνας Μπραζντέικις, επέστρεψε στη Ζαλγκίρις Κάουνας
Eurokinissi

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ίγκνας Μπραζντέικις, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την αποδέσμευσή του και την Ζάλγκιρις να ανακοινώνει την απόκτησή του λίγο αργότερα.

Σε μία αναμενόμενη κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας την λύση του συμβολαίου του Λιθουανού φόργουορντ, Ίγκνας Μπραζντέικις

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λιθουανό φόργουορντ, Ίγκνας Μπραζντέικις και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του” αναφέρει η “ερυθρόλευκη” ανάρτηση.

Με την αποδέσμευση τυ Λιθουανού φόργουορντ, ο Ολυμπιακός μειώνει τους ξένους παίκτες του στους εννέα (Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Λούκα Βιλντόσα, Κίναν Έβανς, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ).

Λίγη ώρα αργότερα, η Ζαλγκλιρις Κάουνας ανακοίνωσε την επιστροφή του Λιθουανού στην ομάδα.

Ο Μπραζντέικις έμεινε έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, έχοντας σε αυτό το διάστημα 6.5 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 3.6 πόντους και 1.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις