Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Δεν λέω αντίο στην οικογένεια μου»

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Δεν λέω αντίο στην οικογένεια μου»

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος πορτιέρε αποχαιρέτησε «Δικέφαλο του Βορρά», τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς θα βρίσκονται για πάντα στην καρδιά του, ως μια οικογένεια.

Μετά από πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποχωρεί παρελθόν από το «δικέφαλο του βορρά». Ο Σέρβος τερματοφύλακας είπε το δικό του αντίο στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ευχαρίστησε για όλα.

Ο 35χρονος γκολκίπερ υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΟΚ σε 62 ματς όλων των διοργανώσεων και μέσω των social media έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος.

Η ανάρτηση του Ζίβκοβιτς:

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να πω κάποια λόγια τώρα! Αλλά δεν λέω αντίο στην οικογένειά μου. Κατά τη διάρκεια αυτών των 5 χρόνων είχαμε πολλές καλές στιγμές και μερικές κακές στιγμές. Κοντά σε εσάς, μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Είτε στις καλές περιόδους, είτε στις κακές, ήμασταν σαν μια οικογένεια.. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zivko Zivkovic (@zivkovic_89)

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο για καταπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ και ειδικά την οικογένεια Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας. Τώρα ήρθε η ώρα να φύγω, αλλά όπως έγραψα στην αρχή, δεν θα αποχαιρετήσω ποτέ την οικογένεια μου, τον ΠΑΟΚ».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις