Τρίτη, 8 Οκτ.
27oC Αθήνα

Τέλος η σεζόν για τη Μαρία Σάκκαρη λόγω του τραυματισμού στον ώμο

Τέλος η σεζόν για τη Μαρία Σάκκαρη λόγω του τραυματισμού στον ώμο
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη ανακοίνωσε ότι δεν αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά για το 2024, βάζοντας πρόωρο τέλος στη φετινή σεζόν.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη για να επιστρέψει στη δράση.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε την απόφαση να μην ζορίσει τον εαυτό της και να επιστρέψει δυνατή τη νέα χρονιά για να κυνηγήσει τους στόχους της.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματισμός στον ώμο δεν της έχει επιτρέψει τη συμμέτοχη σε κανένα άλλο τουρνουά μετά το US Open, όπου και εκεί αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 1ο γύρο, με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολλούς βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πλέον στο Νο.22 και θα βρεθεί λογικά ακόμα πιο χαμηλά μέχρι το φινάλε της χρονιάς, αφού δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τους βαθμούς της.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω εστιάσει στην αποθεραπεία από τον τραυματισμό στον ώμο», ανέφερε σε story στο Instagram. «Δυστυχώς, εξαιτίας αυτού θα πρέπει να ολοκληρώσω τη σεζόν νωρίτερα. Θα επιστρέψω δυνατή και χωρίς πόνο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά μου έχει μάθει πολλά. Θα σας δω σύντομα στην Αυστραλία», συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις