Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Τέλος ο Μουρίνιο από Τσέλσι! Έπεσε το site των “μπλε”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι αποτελεί ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός “πλήρωσε” την τραγική πορεία της Τσέλσι στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποφασίζει να τον διώξει. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μουρίνιο, ξεκαθαρίζοντας πως το διαζύγιο ήταν συναινετικό.

Ο “Special One” πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Τσέλσι πριν από 7 μήνες, ωστόσο τον τελευταία καιρό είχε χάσει τον έλεγχο στην ομάδα, με αποτέλεσμα οι Λονδρέζοι να δέχονται την μία “σφαλιάρα” μετά την άλλη.

Η σταγόνα που φαίνεται πως ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η ήττα από τη Λέστερ την περασμένη Δευτέρα και αυτό γιατί είναι αδιανόητο μία ομάδα τόσων εκατομμυρίων να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού μετά από 16 αγωνιστικές, μετρώντας 9 ήττες!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μουρίνιο τα βρήκε με τον ισχυρό άνδρα της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην παίρνει αποζημίωση, παρά μόνο τα χρήματα του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Τσέλσι  βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ο οποίος θα προσπαθήσει να την “αναστήσει”. Αξίζει να σημειωθεί πως το επίσημο site των “μπλε” έχει πέσει, από την ώρα της ανακοίνωσης της λύσης της συνεργασίας με τον Μουρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Τσέλσι και ο Ζοσέ Μουρίνιο έλυσαν σήμερα τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Όλοι στην Τσέλσι ευχαριστούν τον Ζοσέ για την τεράστια συμβολή του από τη στιγμή που επέστρεψε ως προπονητής της ομάδας το καλοκαίρι του 2013.

Οι τρεις τίτλοι του στο πρωτάθλημα, το FA Cup, το Community Shield και οι κατακτήσεις League Cup στις δύο του θητείες, τον κάνουν τον πιο επιτυχημένο προπονητή των 110 χρόνων ιστορίας της ομάδας. Αλλά τόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο όσο και η διοίκηση συμφώνησαν όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν αρκετά καλά αυτή τη σεζόν και πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η ομάδα επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ότι ο Ζοσέ μας αφήνει με καλές συνθήκες και θα είναι για πάντα ένα πολυαγαπημένο, αξιοσέβαστο και σημαντικό πρόσωπο στην Τσέλσι. Η κληρονομιά του στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και στην Αγγλία είναι εδώ και καιρό εγγυημένη και θα είναι πάντα καλοδεχούμενος στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Η συγκέντρωση της ομάδας επικεντρώνεται ώστε το ταλαντούχο ρόστερ να δείξει την πραγματική του αξία. Δεν θα υπάρξει κανένα περαιτέρω σχόλιο μέχρι να υπάρξει η νέα πρόσληψη”.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε