Παρασκευή, 11 Οκτ.
28oC Αθήνα

Τέλος ο Τραϊανός Δέλλας από τον ΟΦΗ για προσωπικούς λόγους

Τέλος ο Τραϊανός Δέλλας από τον ΟΦΗ για προσωπικούς λόγους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από τη θέση του προπονητή στον ΟΦΗ, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν επίσημα τη συνεργασία τους, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν το γεγονός.

Ο ΟΦΗ έκανε λόγο για παραίτηση του Τραϊνού Δέλλα για προσωπικό λόγο και κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι Κρητικοί θα αναζητήσουν πλέον τον αντικαταστάτη του για τη θέση του προπονητή.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού.

Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δε σας λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις