Site icon NewsIT

Τεντόγλου: «Είμαι περήφανος για όσα πέτυχα, χαίρομαι που κατάφερα να ευχαριστήσω τους Έλληνες που με είδαν»

07.08.2024 | 10:38
Τεντόγλου: «Είμαι περήφανος για όσα πέτυχα, χαίρομαι που κατάφερα να ευχαριστήσω τους Έλληνες που με είδαν»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 11η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, δήλωσε περήφανος για όσα κατάφερε στον αγώνα, τονίζοντας παράλληλα ότι χαίρεται ιδιαίτερα που μπορεί να ευχαριστεί τους Έλληνες που τον βλέπουν να αγωνίζεται και να κερδίζει.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έκρυψε τη χαρά και την περηφάνεια του για το χρυσό μετάλλιο που πήρε στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τον Έλληνα πρωταθλητή να χαρίζει ορισμένες τρομερές ατάκες σε δηλώσεις του στο «Sport24» μετά το τέλος του αγώνα.

Τα λόγια του Μίλτου Τεντόγλου

Για τον αγώνα

«Είμαι οκ. Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος. Δεν συναρπάζομαι εύκολα, δεν ξέρω γιατί. Προσπαθώ να παραμείνω προσηλωμένος σε αυτό που κάνω, αλλά είμαι περήφανος για όσα πέτυχα σήμερα. Δουλεύω σκληρά, είμαι επίμονος και έξυπνος γιατί ξέρω τι πρέπει να κάνω και πότε να το κάνω. Δεν υπάρχει μυστικό, απλώς είμαι καλός στην τεχνική. Εχω δουλέψει πολλά χρόνια, είμαι πλέον έμπειρος και αποφεύγω τα λάθη. Είμαι δυνατός χαρακτήρας, μένω μόνος πολλές φορές και δεν δίνω σημασία τι λένε οι άλλοι. Είμαι ο τύπος που μπορεί να πάει σε ένα εστιατόριο και να φάει μόνος».

Για την στήριξη του κόσμου

«Λαμβάνω πολλά μηνύματα, βλέπω πολλά σχόλια και φωτογραφίες αγάπης του κόσμου. Μου αρέσει που κατάφερα να ευχαριστήσω τους Έλληνες που παρακολουθούσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να τους κάνω υπερήφανους. Είμαι ευχαριστημένος που δε χρειάστηκε να φτάσω στην τελική προσπάθεια για να πάρω το χρυσό.

Ήμουν καλός από την αρχή έως το τέλος. Και ήμουν βελτιωμένος από τους προηγούμενους Ολυμπιακούς σε θέμα επίδοσης, άρα είμαι ευχαριστημένος. Δεν πίστευα ότι το 8.48 ήταν αρκετό για το χρυσό μετάλλιο. Υπήρχαν αθλητές ταλαντούχοι και ικανοί να φτάσουν παραπάνω. Προσπαθούσα να πιέσω τον εαυτό μου να πετύχω κάτι παραπάνω αλλά δεν έγινε. Ωστόσο το 8.48 αποδείχθηκε αρκετό στο τέλος για τη νίκη».

Τι είπε με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι 

«Πήγα κοντά του και αυτός μου είπε, το πήραμε ξανά. Εγώ του απάντησα ότι δεν ήμουν καλός».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες 

«Θέλω να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες. Είναι πολλά τα τέσσερα χρόνια αλλά θα προσπαθήσω. Για περισσότερο δεν ξέρω, θα δούμε. Ειμαι 26 τώρα, θα είμαι 30 στο Λος Αντζελες άρα είναι πιθανό. Θέλω να φτάσω στα 8.75 αλλά σήμερα δεν ήταν η μέρα για τέτοια επίδοση, οι συνθήκες δεν ήταν καλές, ο άνεμος άλλαζε συνέχεια κατεύθυνση και δεν το πέτυχα.

Για την απονομή του χρυσού μεταλλίου

«Δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό, αλλά συνήθως παίρνω το μετάλλιο την επόμενη του αγώνα. Μόνο μία φορά είχε γίνει το ανάποδο. Πάντως, θέλω να γίνεται η απονομή την ημέρα του αγώνα. Είναι αλλιώς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version