Κυριακή, 4 Αυγ.
35oC Αθήνα

Τεντόγλου: «Παπατζιλίκια τα όσα λένε για το ταρτάν, μπορώ να κάνω ρεκόρ στον τελικό»

Τεντόγλου: «Παπατζιλίκια τα όσα λένε για το ταρτάν, μπορώ να κάνω ρεκόρ στον τελικό»

Αρκετά ψύχραιμος ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στον τελικό του μήκους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αναφέρει ότι μπορεί να κάνει και καλύτερο άλμα από τα 8,32 μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου όπως αναμενόταν με μόλις ένα άλμα βρέθηκε στον τελικό του μήκους και στα πρώτα του λόγια εμφανίστηκε αρκετά ήρεμος, δηλώνοντας έτοιμος για το χρυσό.

Την επίδοσή του:

«Το στάδιο είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα. Έλληνες είμαστε, έχει πολλή ζέστη στην Ελλάδα. Είχε και πολύ άνεμο. Εντάξει, για μένα δεν ήταν κάτι να κάνω 8,15μ. και 8,30μ. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα σήμερα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Θα δούμε σε δύο μέρες».

Το ταρτάν:

«Αυτά που λένε για το 2%, δεν ξέρω για το πόσο ισχύει, νομίζω είναι… παπατζιλίκια.. Μοιάζει πολύ με το Τόκιο. Εγώ σε αυτά τα ταρτάν πιάνω πολύ την αντίδραση».

Την κατάστασή του:

«Εάν με ευνοούσε λίγο ο καιρός, θα μπορούσα και λίγο παραπάνω. Για να κάνεις ρεκόρ, πρέπει να σε ευνοούν λίγο οι συνθήκες, δεν κάνεις έτσι εύκολα. Αλλά μπορώ να κάνω ρεκόρ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις