Site icon NewsIT

Τεράστιο break του ΠΑΟΚ! Ενταση στο τέλος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού

01.05.2017 | 22:08
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τεράστιο break έκανε ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» παίρνοντας προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα βόλεϊ.

 Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται μία νίκη μακριά από τον τίτλο. Μετά από συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο ται μπρέικ οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στον τρίτο τελικό των play off, που έγινε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», προηγούνται με 2-1 στη σειρά και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο δεύτερος διαιτητής υπέδειξε φιλέ στον Νταφ. Ο Ολυμπιακός ζήτησε το βίντεο ρέφερι αλλά δε δικαιώθηκε και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη. Ο «Δικέφαλος» είχε σε εκπληκτική μέρα τους Σαφράνοβιτς και Ντάντε που με τις επιθέσεις που πήραν έδωσαν το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ.

Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (4/04, 19:00) στην Θεσσαλονίκη, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο μπροστά στο κοινό του, ενώ ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει έτσι ώστε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς που θα γίνει και πάλι στου Ρέντη (7/05 εφόσον χρειαστεί).

Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα έβαλαν με τον Ανδρεάδη που έκανε μια κίνηση με τα χέρια του και έπειτα δήλωσε συγγνώμη προς τους “ερυθρόλευκους” και στον Μιχάλη Κουντούρη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να τον παρεξηγήσουν καθώς δεν επρόκειτο για χειρονομία εις βάρος τους, αλλά πανηγύρισε έξαλλα.

Oι Αγκάμεζ και Φιλίποφ του ζήτησαν τον λόγο και ο πρώτος τον έπιασε από τη φανέλα στο ύψος του στέρνου. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εκνευρίστηκαν και πέταξαν μπουκάλια.

Τα σετ: 25-20, 23-25, 22-25, 25-20, 13-15

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version