Site icon NewsIT

Τεσσάρα… στα δίχτυα του Πανθρακικού από τον Αστέρα! Αεράτη νίκη

02.01.2016 | 17:08
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πρώτο... ανέτειλε το Αστέρι της Τρίπολης το 2016, στη Σούπερ Λίγκα. Οι Αρκάδες επικράτησαν 4-0 του Πανθρακικού και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από τέσσερις σερί ήττες. 

Το live του αγώνα

 

 

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο να σπάσει το αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έκλεισαν εξαρχής τον Πανθρακικό στα καρέ του. Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Αθανασιάδη να απομακρύνει εντυπωσιακά το σουτ του Φερνάντες.

Ο Ροτζέριο Μάρτινς προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ στο 27′, στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία του Πανθρακικού στο πρώτο μέρος. Ο Αστέρας απάντησε με ένα δυνατό σουτ του Φούντα στο 28′, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Αθανασιάδης, ενώ στη συνέχεια ο Λούι έκανε επικίνδυνο γύρισμα, με τον Σερφά να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στο 30′, ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού μπλόκαρε ακόμα ένα σουτ του Γιάννου, ενώ στο 37′ ο Λούι αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Τελικά, ο Γιάννου ήταν αυτός που έλυσε τον “γόρδιο δεσμό”. Ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα “χτύπησε”, πέρασε σαν σταματημένο τον Μεχία και έκανε το 1-0 στο 41′ με ένα ιδανικό πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν εντυπωσιακά την καλή τους αρχή στο ματς, αφού στα επόμενα 45 λεπτά του ματς πέτυχαν ακόμη τρία γκολ.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτε ήλεγχε όλες τις γραμμές χωρίς δυσκολία και στο 63′ έκανε το 2-0 με τον Ιγκλέσιας! Οι αμυντικοί του Πανθρακικού δεν απομάκρυναν ύστερα από κόρνερ, ο Παντελιάδης ήταν αυτός που επιχείρησε το πρώτο σουτ έξω από την περιοχή, ο Γκοϊάν με τακουνάκι έβγαλε στον Ιγκλέσιας και αυτός μόνος του έκανε το 2-0.

Εντεκα λεπτά αργότερα, στο 74′, έγινε το 3-0 όταν ο Φούντας με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Γιάννου, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το δεύτερό του γκολ. Το γκολ κυνηγούσε για ώρα και ο Φούντας και τα κατάφερε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στο 77′. Με αυτό το γκολ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.

Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε (Τσοκάνης 78′), Φούντας, Φερνάντες (Δημούτσος 70′), Γιάννου (Παπαδόπουλος 80′).

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Χαβίτο (Βάτλερ 45′), Μάρτινς, Μελίσσης, Σερφά, Ντιγκινί, Λαδάκης (Μουδούρογλου 67′), Χασομέρης (Ίγκορ 57′).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version