Site icon NewsIT

Τετέ: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα δουν ντρίμπλες, γκολ και ασίστ από μένα»

26.07.2024 | 20:28
Τετέ: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα δουν ντρίμπλες, γκολ και ασίστ από μένα»

EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟ - ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε ο Τετέ. Ο νέος Βραζιλιάνος εξτρέμ του τριφυλλιού τόνισε πως ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να περιμένει γκολ και θέαμα από τον ίδιο μέσα στο γήπεδο.

Ο Τετέ σχολίασε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως όταν άκουσε το πρότζεκτ των πρασίνων κατάλαβε πως θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τετέ:

Αποτελείς μια από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Οι προσδοκίες που υπάρχουν για σένα είναι μεγάλες. Σε γεμίζει πίεση;

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του συλλόγου για την υλοποίηση της μεταγραφής, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και τον ατζέντη μου. Ήταν μια δύσκολη μεταγραφή αλλά όλα εξελίχθηκαν καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος Γνωρίζω ότι ήταν μια ακριβή μεταγραφή. Είμαι χαρούμενος και δεν νιώθω πίεση. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Ποιες ήταν οι πρώτες σου αντιδράσεις όταν πληροφορήθηκες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

«Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν έμαθα για το ενδιαφέρον και ενημερώθηκα για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι ένα σημαντικό πλάνο. Έμαθα για τον σύλλογο πληροφορίες και αποφάσισα να έρθω».

Μιλώντας για το πλάνο που σου παρουσιάστηκε, τι ήταν αυτό που σου τράβηξε το ενδιαφέρον;

«Όταν μου αναλύθηκε το πρότζεκτ, είδα ότι μπορώ να έχω ρόλο πρωταγωνιστή. Γνωρίζω τις δυνατότητες και την ποιότητά μου. Ακριβώς αυτό το πλάνο μου έδωσε την δυνατότητα να αποφασίσω με χαρά να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Τετέ: "Ο κόσμος θα δει από εμένα ντρίμπλες, ασίστ, γκολ" /PAO TV

Έχοντας αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο και στα πλέον ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα, τι προσδοκάς από την παρουσία σου στον Παναθηναϊκό;

«Έχω εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, να γνωρίσω και το ελληνικό Πρωτάθλημα. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με γκολ, ασίστ και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους μας».

Έχεις το παρατσούκλι «Τυφώνας». Πώς προέκυψε αυτό;

«Βγήκε όταν έπαιζα ακόμα στην Γκρέμιο. Σε έναν αγώνα που κερδίσαμε 3-0, πέτυχα δύο γκολ και έβγαλα μία ασίστ. Μετά τον αγώνα αυτόν βγήκε το παρατσούκλι και έκτοτε με συνοδεύει».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Θέλω να τους πω να περιμένουν να με δουν στον αγωνιστικό χώρο. Θα δουν ντρίμπλες, ασίστ και γκολ από μένα. Από όλα αυτά θα καταλάβουν οι φίλαθλοί μας ότι είμαι ένας παίκτης που θέλει να προσφέρει και κυνηγάει τη νίκη».

Επέλεξες έναν αριθμό στην φανέλα σου που φορούσε ο Μπερνάρ, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις το ίδιο;

«Αυτό που θέλω είναι να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα με το νούμερο “10” και ελπίζω ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για εμάς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version