Κυριακή, 29 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Θάνος Πλεύρης: «Θα υπάρξουν σίγουρα μέτρα στα γήπεδα αλλά δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό»

Θάνος Πλεύρης: «Θα υπάρξουν σίγουρα μέτρα στα γήπεδα αλλά δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, δήλωσε πως τα μέτρα στα γήπεδα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα, μετά την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού.

Ξεχωριστή αναφορά στα γήπεδα και τα μέτρα που θα παρθούν σε αυτά για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, έκανε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, στις υπόλοιπες μορφές ψυχαγωγίας (κινηματογράφοι, θέατρα κτλ.) υπάρχει τήρηση των μέτρων σε αντίθεση με τα γήπεδα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Υπουργός υπογράμμισε πως «Δεν ξέρω όμως να σας πω, αν ο βαθμός των παρεμβάσεων θα φτάνει απλώς σε δραστική μείωση των θεατών».

«Αντικείμενο συζήτησης είναι τα γήπεδα να ξέρετε. Ενώ στα σινεμά και βλέπουμε ότι υπάρχει μια τήρηση των μέτρων στα γήπεδα, δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι μπαίνει η Αστυνομία και κάνει τον έλεγχο για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιοι δεν τηρούν τα μέτρα, οπότε εκεί σίγουρα θα υπάρχουν παρεμβάσεις. Δεν ξέρω όμως να σας πω, αν ο βαθμός των παρεμβάσεων θα φτάνει απλώς σε δραστική μείωση των θεατών», ανέφερε ο κ. Πλεύρης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις