Αθλητικά

Θέλτα: Εκτός ομάδας ο Σάντι Μίνα

Ο Σάντι Μίνα, θα προπονείται μόνος του μέχρι νεωτέρας, με τον Ισπανό επιθετικό, να τίθεται εκτός ομάδας, όπως γνωστοποίησε ο αθλητικός διευθυντής της Θέλτα.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Θέλτα, Χουάν Κάρλο Καλέρο, λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (26/7), ανακοίνωσε στον Σάντι Μίνα ότι τίθεται εκτός ομάδας.

Πρόκειται για απόφασης της ομάδας του Βίγκο που κατά πάσα πιθανότητα συνδέεται με τις υποθέσεις βιασμού για τις οποίες κατηγορείται ο Ισπανός επιθετικός.

Ο Σάντι Μίνα, ο οποίος πρόσφατα αποτέλεσε και μεταγραφικό στόχο του Άρη, είχε τεθεί και παλιότερα εκτός ομάδας όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κατηγορίες για βιασμούς, αλλά ο Ισπανός επιθετικός μέσω της νομικής οδού κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα